Читалището в с. Кубратово обявява конкурс на тема „България в нашите сърца”

Читалището в с. Кубратово обявява конкурс на тема „България в нашите сърца”

Снимка: Фейсбук

Народно читалище „Светлина с. Кубратово – 1915“ обявява онлайн конкурс на тема „България в нашите сърца”. Инициативата ще протече в две направления: Рисунка и Литература (есе или стихотворение), съобщава кметът на столичния район „Нови Искър“.

Всеки, който желае, може да се включи в конкурса. Няма ограничение на възрастта.

Победителите ще бъдат обявени на 6 март. Творбите получили най-много харесвания ще бъдат класирани и наградени за І-во, ІІ-ро и ІІІ-то място, а всеки участник ще получи на грамота за участие.

Произведенията се изпращат на e-mail svetlina_kub@abv.bg или в групата на читалището във Фейсбук до 3 март 2023 г. включително. Авторите трябва да посочат три имена, възраст, точен адрес с пощенски код, читалище или училище, клас, детска градина, телефон за връзка с родител или учител, както и e-mail адрес.

Творбите ще бъдат публикувани в групата в поредността на получаването им. Гласуването е свободно за всички посетители на групата "Народно читалище „Светлина с. Кубратово – 1915” във Фейсбук и ще продължи до 5 март 2023 г.

От Читалището информират, че личните данни на участниците в конкурса ще бъдат обработени и използвани единствено за целите, задачите и осъществяването на настоящия конкурс, съгласно изискванията на Закона за личните данни.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Вероника от кв. Кумарица поправи сама къщичка за книги...

Вероника Иванова, която живее в кв. "Кумарица", е проявила инициатива и е поправила счупеното стъкло на къщичката за кни...

Прочети още keyboard_arrow_right