Разясняват условията за газифициране в район Нови Искър

Газифицират Нови Искър

Снимка: Фейсбук

Крайният срок за подаване на заявления е 30 април т. г.

Район Нови Искър ще бъде газифициран и вчера се състоя информационна среща с представители на бизнеса, училищата и детските градини в Нови Искър, съобщават от районното кметство в социалната мрежа.

Представител на газовото дружество разясни какви са плановете за доставката на газ до стопанските потребители, училищата и детските градини на територията на района. Също така бе обяснено и на какви условия трябва да отговарят потребителите, както и условията за присъединяване.

На срещата бе и мениджър обслужване на клиенти, който преди няколко седмици се срещна с жители на района в НЧ "Христо Ботев". Тогава се дискутираха плановете за изграждане на газопреносна мрежа и условията за присъединяване на битови потребители.

Към този момент от газовото дружество провеждат информационни срещи с евентуалните заинтересовани страни - битови и стопански абонати. Проектът за газифициране е частна инициатива и пряко зависи от броя на заявилите желание за присъединяване. В момента се събират предварителни заявления за присъединяване към мрежата.

Заявление може да се подаде онлайн чрез сайта на дружеството, бланка може да се намери на сайта на район "Нови Искър" или в деловодството на районната администрация. А срокът за подаване назаявления е до 30 април.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Ремонтираха покрива на читалище "Христо Витков 1899" в с. Локорск......

Завърши основният ремонт на покрива на читалище "Христо Витков 1899" в с.Локорско, община "Нови Искър". Беше демонтирана...

Прочети още keyboard_arrow_right