Обновяват детските площадки в „Овча купел“

Ремонтират детските площадки в „Овча купел“

Снимка: Фейсбук, Ангел Стефанов

Редица детски площадки в столичния район „Овча купел“ ще бъдат изжяло ремонтирани. Локациите са избрани и възложени след внимателен анализ на получените сигнали от граждани и щателни огледи на място от служители на районната администрация, съобщава кметът Ангел Стефанов.

Почти са приключили дейностите на площадките до бл. 507, пред бл. 510 (парк Фреш), както и на тези, намиращи се между бл. 419 и 420.

В следващите дни предстоят ремонти на детските кътове в старата част на „Овча купел“, също и до бл. 426 и бл.611.

„Въпреки силно ограничения бюджет, ще се постараем да бъдат обхванати за ремонт максимално голям брой съоръжения. Ако забележите компрометирана конструкция или липсваща част от съоръжение на площадката до вас, можете да ни изпратите сигнал и снимки на ел.поща:  so_ok@ovchakupel.bg“, апелира кметът Стефанов.

За детските площадки, които се намират в парковете и се стопанисват от Дирекция "Зелена система" към Столична община, сигнали се подават директно към дирекцията на имейл: so_green@sofia.bg

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Общински съветници: Столичната община да задържи банята в Горна б......

Предложение за удължаване на правото собственост на Столичната община върху минералната баня в Горна баня беше внесено з...

Прочети още keyboard_arrow_right