В район "Панчарево" приемат документи за смяна на отоплителни уреди

-

Снимка: Столична община

От 14 февруари 2022 г. започва вторият прием на документи за кандидатстване за безплатна подмяна на стари отоплителни уреди на дърва и въглища с нови на газ и пелети. За това съобщава кметът на район "Панчарево" Николай Гюров.

На територията на район “Панчарево” кампанията обхваща селата Казичене и Кривина. Крайният срок за кандидатстване по програмата е 31 май 2022 г. В случай че в посочения краен срок по настоящата покана не бъдат класирани достатъчен брой кандидати, общината си запазва правото да удължи срока за кандидатстване по поканата или да обяви нова покана.

Подмяната на уреди се извършва по основната фаза на интегрирания проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух” LIFE17 IPE/BG/000012 - LIFE IP CLEAN AIR по Програма LIFE на Европейския съюз.

Условията за кандидатстване, допустимото отоплително оборудване, необходимите документи, място за подаването им и телефони за контакт можете да намерите в поканата за кандидатстване на страницата на район "Панчарево".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столична фирма получи акт заради отпадъци в местността Камбаните...

Инспектори от район "Панчарево" съставиха акт на озеленителна фирма за това, че нейни служители са изхвърлили трева, кло...

Прочети още keyboard_arrow_right