Строи се класна на стая на открито в 42 ОУ в Подуяне

photo_library
 • -

  Снимка: "Безопасни детски площадки"

 • -

  Снимка: "Безопасни детски площадки"

 • -

  Снимка: "Безопасни детски площадки"

Сдружение „Безопасни детски площадки“ събира екип за изграждане на модерно и раздвижено пространство за учене на открито в двора на 42 ОУ "Хаджи Димитър", в район Подуяне, София на 28-29 май!

Проектът предоставя прекрасна възможност на учениците да споделят знания и преживявания в "класна стая" от палети с екран, който може да им служи както за презентации, така и за кино под открито небе в задния двор.

"Събираме поне 10 ДОБРОВОЛЦИ, с които да изградим пространството през предстоящия уикенд. От нас материалите, от вас и нас - труда и щастието да направим нещо ново и хубаво за учениците и децата от квартала. Ще има всичко нужно, за да ни върви работата", съобщават от сдружението.

На 30 май, от 13 часа, организаторите на кампанията ви канят на демо урок в новата класна стая и на представянето на Наръчник с добри практики от ученето на открито от преподаватели и експерти от цяла България „Уча на открито, защото е вдъхновяващо, творческо и забавно“. Те са приложени в част от училищата и детски градини, включени в първата онлайн карта на тези споделени места за обучение в онлайн платформата - https://uchanaotkrito.bg/.

Класната стая, наръчникът и платформата са част от по проект „София учи на открито“. Проект „София учи на открито“ се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община - Програма „Европа“ 2021 от Сдружение „Безопасни детски площадки“, в партньорство с район „Подуяне“.

Моля да се регистрирате за участие в доброволческата акция с имейл на адрес: safeplaygrounds.sofia@gmail.com, като отбележите деня, когато можете да се включите, до 26 май вкл. За демо урока – вход свободен, с регистрация по имейл.

Ако имате въпроси и за подробности, търсете Мая Цанева или Стилиана Тодорова, на имейл адрес safeplaygrounds.sofia@gmail.com.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Премахнаха стари автомобили от улиците в "Подуяне"...

Автомобили, които са били стикирани от комисиите, назначени от кмета на района, а собствениците им и на са ги преместили...

Прочети още keyboard_arrow_right