Район „Слатина“ стартира кампания срещу словесното насилие сред подрастващите (ВИДЕО)

-

Снимка: стоп-кадър

Столичният район "Слатина" започна кампания срещу словесното насилие сред подрастващите. Официалният старт на кампанията беше даден вчера, 19 септември, с представянето на първия клип от нея: “Помисли, преди да натиснеш Send”.

Клипът е фокусиран върху словесната агресия, он- и офлайн, разказа във фейсбук кметът на "Слатина" Георги Илиев.

"Има много начини да пронижеш сърцето на някого с думи, но когато видиш как обидата преминава през челото му, това може би ще те жегне, и макар и след години може да те накара да намериш сили в себе си да поискаш прошка. А изпратените „на тъмно“ думи летят безмилостно към целта си по всяко време на денонощието – когато сме най-уязвими, „в гръб“, когато сме свалили бронята си. Тук агресорът се чувства по-малко лош и може и никога да не разбере за болката, която е причинил. Никой няма право да ограбва друг от капацитета му за радост!", пише още Илиев.

Кампанията е инициатива на район „Слатина“ – Столична община и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

Първият клип от кампанията е с режисьор Виктор Чучков, оператор - Борис Славков. Автор на текстовете е Елица Виденова. Участват Филип Буков, Краси Георгиев – Красе, Светлин Александров, Елина Пашаланова, Леа Атанасова, Виктор Николов, Александър Буков, Георги Илиев.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Строителна фирма с акт заради разкопан тротоар в „Слатина“...

Строителна фирма получи акт за разкопан тротоар в район „Слатина“, съобщават от Столичния инспекторат. Инсп...

Прочети още keyboard_arrow_right