Поставят павилион и тоалетна до "Седмочислениците"

Тоалетна до Св. Седмочисленици

Снимка: Столица.bg

Ремонтирания санитарен обект в градинката вече пети месец не работи

Два павилиона, т. нар. преместваеми обекта ще "цъфнат" в центъра на София. Отреденото място е в зоната на ремонтираната ул. "Граф Игнатиев", район Средец. За поставянето на павилионите е издадена заповед от главния архитект на София арх. Здравко Здравков на 16 октомври т. г.

Съобщението е публикувано на официалния сайт на район Средец. Проектът е на павилионите е съгласуван с НАГ, пише в заповедта. Единият павилион, по индивидуален проект, е заведение за бързо обслужване. Той ще бъде разположен на ъгъла на ул. "Граф Игнатиев" и ул. "Шести септември" в градина около храм "Св. Седмочисленици".

Освен него пак преместваем обект ще има и тоалетна. Обектът ще е разположен на ъгъла на ул. "Граф Игнатиев" и ул. "Цар Шишман" в градинката около храма. Фирмените надписи на павилионите ще са два, пише в заповедта.

При ремонта на градинката на храм "Свети Седмочисленици" беше обновена и възстановена една от малкото непродадени градски тоалетни в София. Санитарния обект е изцяло ремонтиран, но вече 5 месеца, от предаването на обекта, не работи.

Тоалетната е дадена за управление на район Средец. От там имаше внесено предложиние до Столична община за конкурс по ЗОп за отдаване под наем. Срокът за обжалване на поставянето на павилионите на ъгъла на "Графа" и "Шишман" е 14 дни от датата на публикуване в сайта на район Средец. 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Изчистиха драсканиците от контейнерите за смет в "Средец" (СНИМКИ......

Контейнерите за разделно събиране на отпадъци в "Средец" бяха изчистени от драсканици, рисуване и лепене на листовки вър...

Прочети още keyboard_arrow_right