В "Триадица" подменят пътни знаци по ул. Д-р Стефан Сарафов

В "Триадица" подменят пътни знаци по ул. Д-р Стефан Сарафов

Снимка: Фейсбук

Запълниха пясъчниците и почистиха дървета и клони след бурята

Столична община одобри предложението на район „Триадица“ за подмяната на пътните знаци B28 „Забранено паркирането“ със знаци B27 „Забранени са престоят и паркирането“ по ул. „Д-р Стефан Сарафов“ в участъка от бул. „Витоша“ в посока до бул. „България“.

Доволни от предстоящото обновяване са от "Триадица", си личи от отчета на кмета Димитър Божиров за изминалата седмица. В социалната мрежа той съобщи, че вече са поставени 14 бр. кашпи на ул. „Михаил Буботинов“.

Целта е предотвратяване на паркирането в тревните площи. Също така са демонтирани пейки с маса от площадка при бл.241 в кв. „Гоце Делчев“. Бяха поставенив двора на яслата в кв. „Иван Вазов“, се посочва още отчета.

На адрес „Луи Айер“ 79 бързо бе отстранено, нарязано и изнесено дървото, паднало над реката по време на силната буря в София и вече няма опасност от затлачване на коритото. Извозено бе и паднало дърво при бл. 23а в кв. Стрелбище“.

От районната администрация са направени оборки и почистване на изпочупени клони при бл.252, кв. „Гоце Делчев“. Приключен бе и спешен авариен ремонт на покрива на 22 СЕУ и е изпратено писмо до Дирекция „Аварийна помощ и превенция“ за осигуряване на финансови средства.

Районната администрация продължава работата си по поддръжка на пясъчниците. Почистени и допълнени бяха в градинките при бл. 237 в кв. „Гоце Делчев“, при бл. 234 в кв. „Гоце Делчев, при бл. 6б в кв. Стрелбище“, отчитат от "Триадица".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Смрад от животни тормози жители на „Манастирски ливади“...

Жители на столичния квартал „Манастирски ливади“ сигнализират, че от години техен съсед гледа различни живот...

Прочети още keyboard_arrow_right