Полицаи се паркираха на инвалидно място на "Пиротска"

Полицаи се паркираха на инвалидно място

Снимка: Фейсбук, Видяно в София

Полицаи паркираха партлуката на инвалидно място на ул. Пиротска и ул. Одрин в район Възраждане. Пазителите на закона нарушиха закона! Униформените спрели, пренебрегвайки огромния знак и отишли да обядват. Снимката на паркираната на инвалидно място патрулка бе публикувана в социалната мрежа във Видяно в София.

Коментарите бяха от иронични до съжалителни. "Правилно са паркирали, защото са инвалиди", коментира възмутен гражданин. За съжаление не уточнява дали са умствени или физически инвалиди. "И те са хора и огладняват", оправдават постъпката на униформените други. "Ако ги питаш, ще кажат, че са по сигнал и затова са спрели там", смятат столичани, които отдавна са изучили полицейските оправдания.

За съжаление нарушението на патрулиращия екип и конкректно на шофьора остава безнаказано. Първо, защото са служители на МВР, второ, защото са с автомобил със специален режим на движение и трето, защото се коментира в социалната мрежа, а не са извикани екипите на ЦГМ! Каквото и да се пише и коментира патрулката е в нарушение!

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Кметът на Възраждане отчете: Нямаме деца с повторни противообщес......

Няма деца настанени във Възпитателно училищен интернат (ВУИ) и Социално-педагогически интернати (СПИ), както и с повторн...

Прочети още keyboard_arrow_right