Начална страница / Райони на София / район "Илинденд", СО / В 3-то СУ стартира проектът „Детско полицейско управление“

В 3-то СУ стартира проектът „Детско полицейско управление“

В 3-то СУ стартира проекта „Детско полицейско управление“ в партньорство с 3-то РУ на СДВР. Тържествена церемония ознаменува подписването на споразумение за сътрудничество между  началника на 3-то РУ на СДРВ комисар Дойчин Дойчинов и директора на 3-то СУ Олег Михайлов.

Малките доброволци от Детското полицейско управление се заклеха официално да правят всичко в името на по-справедлив и по-добър свят.

Проектът цели изграждане и утвърждаване на ценностно отношение у децата към законите на държавата, създаване на навици за безопасно поведение и правилна реакция в сложна и опасна ситуация, изграждане на лична гражданска позиция и развитие на граждански компетентности, стимулиране на прилежност и инициативност, както и повишаване на доверието към полицията като институция.

На церемонията присъстваха  кметът на район „Илинден“ Иван Божилов и двете заместник-кметове – Галя Минчева и Мария Тодорова, представители на столични райони, на СДВР и Главна дирекция „Национална полиция“ и множество полицаи.

Те зарадваха децата с демонстрация на различни полицейски прийоми за съблюдаване на обществения ред, преследване и залавяне на престъпници.

Показаха полицейските си мотори, конете и добре обучените си кучета.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

Ремонтът Ларгото в ж. к. „Захарна фабрика“ приключи

Един от изпълнените големи проекти на кмета на район „Илинден“ г-н Иван Божилов е ремонтът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *