Начална страница / Райони на София / район "Илинденд", СО / Започна ремонтът на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии „Проф. д-р Георги Павлов

Започна ремонтът на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии „Проф. д-р Георги Павлов

От район „Илинден“ информираха в социалната мрежа, че е положена първата копка като начало на проекта „Ремонт и обновяване на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии „Проф. д-р Георги Павлов“. Проектът се финансира от Оперативна програма „Региони в растеж“.

Предвидена е реконструкция на учебната инфраструктура на учебното заведение. Ще се обнови напълно дворното пространство. Ще се вземат всички възможни енергоспестяващи мерки, за да се постигне достатъчно добра енергийна ефективност.

Предвижда се и обновяване на материално-техническата база на училището, което е пилотно в страната относно въвеждането на дуалното образование.

Официални гости на събитието бяха зам.-кметът на район „Илинден“ г-жа Мария Тодорова, директора на гимназията г-жа Нели Стоянова и ръководителя на проекта г-жа Миглена Георгиева.

Кметът на района произнесе приветствено слово и изрази надежда всички дейности да приключат в посочения срок, за да можа учебния процес да протича нормално.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

В 3-то СУ стартира проектът „Детско полицейско управление“

В 3-то СУ стартира проекта „Детско полицейско управление“ в партньорство с 3-то РУ на СДВР. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *