Начална страница / Райони на София / район "Младост", СО / ВрИД кмет на Младост с проверка на строежа в Детска градина №76

ВрИД кмет на Младост с проверка на строежа в Детска градина №76

Арх. Румен Русев направи инспекция на довършителните дейности по строитежа на новата сграда, която ще бъде част от Детска градина № 76 „Сърничка“ в район „Младост“ 4. Кандидатите за прием в детската градина, които са записани в електронната система на Столична община, са 230 и са на различна възраст, с обхват от яслени групи до предучилищни.

В своя профил в социалната мрежа арх. Русев споделя, че за него е „много важно всичко да бъде изпълнено изрядно от фирмата, която строи градината и през септември учебният процес и приемът на децата да протича безпроблемно, малчуганите да се чувстват комфортно, а родителите да са спокойни.“

От поста става ясно, че до началото на месец август се очаква да бъдат отстранени забележките, които експертите и кмета са констатирали. Предстои да бъде направено обзавеждането и оборудването на градината през август.

Г-жа Янкова, директор на филиала, е уверила арх. Русев, че по-голямата част от персонала е подсигурен. Интервютата с бъдещите учители, сестри и помощен персонал са минали. Вече са избрани изключително квалифицирани и опитни служители, които ще обгрижват децата наесен.

 

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

Националната библиотека подари книги на детска градина “Шарл Перо”

Националната библиотека „Св.св. Кирил и Методий“ подари книги с богати илюстрации на 123-а детска градина …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *