Начална страница / Райони на София / район "Триадица", СО / Майстори на графитите се събират в столичния “Гоце Делчев”

Майстори на графитите се събират в столичния “Гоце Делчев”

Целият паркинг в кв. Гоце Делчев, в близост до Южен парк, ще бъде преобразен с графити, музика и работилници. Това ще се случи за поредна година на Sofia Graffiti Battle. Настоящето издание на фестивала ще е с международно участие и на ърбан тематика. Фестивалът, който е 22 – 23 септември 2018 г. е подкрепен от Посолството на Кралство Нидерландия в Република България.

По покана на организаторите на Sofia Graffiti Battle 3 , в тазгодишното издание се присъединява и холандския графити райтър Puaks LoveLetters, от световно известните Love Letters Crew. Заедно с отбора на Graff Tour-a ще изрисуват демонстрационна стена на паркинга. В допълнение по време на фестивала осем улични артиста ще се изправят в класическа графити битка, където всеки ще покаже уменията си с флакона.

Sofia Graffiti Battle 3 е поредното издание на фестивала за представяне на графити културата в София, организирано от Sofia Graffiti Tour – първата пешеходна обиколка, разкриваща историята на графити и стрийт арт културата в столицата.

Целта на събитието е да даде възможност за изява на едни от най-актуалните български графити художници в момента, докато преобразява различни градски пространства.

Тази година събитието ще се проведе в кв. Гоце Делчев, на покрития паркинг в междублоковото пространстово на ул. “Химитлийски проход” – зад пощенска станция 1404. Програмата включва музика от JFF Soundsystem, филми, графити работилница, брейк денс уроци с Master Juju Rock. Повече информация за записването ще откриете в събитието.

 

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

Безсъници в Стрелбище: Аларма на кола подлуди квартала през нощта (СНИМКИ)

Аларма на автомобил държа будни цяла нощ жителите на част от столичния квартал “Стрелбище”. “Безсъници. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *