Начална страница / Райони на София / район "Витоша", СО / Автобусите 111 и 260 разцепиха жилищни сгради в локалното на “Димитър Петков”

Автобусите 111 и 260 разцепиха жилищни сгради в локалното на “Димитър Петков”

Автобусите по линиите 260 и 111 причиняват щети на къщите на бул. Никола Петков. За това алармираха живеещите до локалното на булеварда след кръстовището с ул. Любляна.

Откакто минават автобусите в локалното не можем да спим. В домовете ни се появиха процепи по стените и таваните. Тук редовно има скандали с шофьори на леки коли. Не можем да си паркираме автомобилите пред домовете, ожалиха се потърпевшите пред Нова телевизия.

Автобусите бутали контейнерите за боклук, редовно се засичали с камиона за боклук и ставали грандиозни скандали.

Оказа се, че предложението е направено от граждани, които ползват автобус 111. И понеже редовно попадал в задръстването по “Никола Петков” те предложили да минава в локалното платно. От общината потвърдиха, че с това трасе рейсовете наваксвали закъснението от около 15 – 20 минути.

Очаква се да се направят нови предложение за промяна на маршрута на автобусите 260 и 111. Рейсовете по двете линии минават в локалното само в посока центъра.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

Обществено обсъждане за нова жилищна сграда в Овча купел

Общестевно обсъждане за нова жилищна сграда в Овча купел ще има в четвъртък на 11 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *