Начална страница / Ремонти и задръствания / Отварят булевардите “Арсеналски” и “Левски” за първия учебен ден
Снимка: Сjолица.bg

Отварят булевардите “Арсеналски” и “Левски” за първия учебен ден

Ремонтът приключва и в понеделник (17 септември т. г.) отварят за движение бул. “Арсеналски” и бул. “Левски” в отсечката от СУ към паметника Левски. Това съобщи зам.-кметът на София по транспорта Евгени Крусев пред Нова телевизия. По “Арсеналски” всичко е приключило, но днес, неделя движението ще е спряно, защото се очаква асфалтът “да слегне”.

След затварянето за 24 часа на “Левски” от Софийски университет утре ще бъде отворено за движение. На “Монтевидео” продължава реконструкцията и се очаква движението да се пусне до десетина дни. Същото се отнася до бул. „Пенчо Славейков”.

По-дълго остава в ремонт “Граф Игнатиев” – ще направим всичко възможно да пуснем трамвая в началото на ноември, като там ще се довършват тротоарните настилки и след това, обясни Крусев. Зам.-кметът по транспорта коментира,  че през това лято не били правени “съществени нови велоалеи” в София.

Дългоочакваното преустройство и ремонт около “Св. Александър Невски” ще започне през следващата година и тогава около храма ще бъде затворено за движение за автомобили, каза Крусев.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

„Софийска вода“ спира утре водоподаването в „Белите брези“ и „Дружба“1

Планираните ремонтни дейности в мрежата на „Софийска вода“ утре ще гарантират по-добро обслужване на потребителите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *