Без вода започва седмицата в част от столичните кв. Център и Горубляне

Без вода започва седмицата в част от столичните кв. Център и Горубляне

Снимка: Столица.bg

Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването за планови ремонти в части от столичните кв. Център и Горубляне, съобщиха от дружеството концесионер.

На 16 май 2022 г. (понеделник) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Самоковско шосе“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Горубляне“
ул. „Самоковско шосе“ от бул. „Цариградско шосе“ №116 (Бензиностанция ОМВ) до ул. „Самоковско шосе“ №115 и бул. „Цариградско шосе“ № 357 - хотел „Монтесито“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „5-ти ноември“ на кръстовището в ул. „3-ти май“.

На 16 май 2022 г. (понеделник) във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „ Оборище“ от ул. „Кракра“ до бул. „Васил Левски“
ул. „Кракра“ от бул. „Янко Сакъзов“ до ул. „Оборище“
бул. „Васил Левски“ от ул. „Шипка“ до ул. „Оборище“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оборище“ на кръстовището в ул. „Кракра“.

На 16 май 2022 г. (понеделник) във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Самоковски път“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Св. Св. Кирил и Методий", ул. „Кайгана“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Люляк" и ул. „Черковна“
ул. „Искра“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Янко Панайотов" и ул. „Шишивар“ от ул. „Св .Св. Кирил и Методий“ до ул. „Ралица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Простор“.

На 16 май 2022 г. (понеделник) във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Ралевица“, кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Българска легия“, ул. „Бяло поле“, ул. „Мастор Миленко Радомирец“ и ул. „Ралевица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралевица“ на кръстовището с ул. „Българска легия“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Одобрявате ли именуването на улици и пространство в София в подкрепа на Украйна?
 • - Да, цяла Европа изразява своята солидарност (15%, 231 Гласове)
 • - Не, преименуването на алея пред Руското посолство е провокация (83%, 1273 Гласове)
 • - Не мога да преценя (2%, 36 Гласове)
Общо гласували: 1540 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Ремонтират къщата на Райна Княгиня в София...

Започва реконструкцията и реставрацията на къщата на Райна Княгиня в столичният район "Сердика", видя Столица.bg. Даряв...

Прочети още keyboard_arrow_right