Няма да има вода в части от кв. Витоша, с. Лозен, в.з. Косанин дол и Киноцентъра

Ремонт спира топлата вода в няколко столични квартала

Снимка: pixabay

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на ул. „Смокиня“, в.з. Косанин дол се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. Косанин дол, ул. „Райска птица“, ул. „Смокиня“, ул. „Петко Енев“, ул. „Беласица“, ул. „Милеви скали“, ул. „Ягодинска пещера“, ул. „Заека“
Района между ул. „Попов Извор“, ул. „Амарант“, ул. „Хубаво поле“, ул. „Забел“, ул. Карачаир“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зебел“ пред комплекс Бяла Черква.

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Теменуга“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Теменуга“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Теменуга“ на кръстовището с ул. „Рудината“.

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв. „Абдовица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Абдовица“ от № 1 до № 270.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Абдовица“ на площада.


На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Проф. Константин Гълъбов“, кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ангел Каралийчев“ от ул. „Никола Недев“ до ул. „Кирил Буюклийски“ и ул. „Кирил Буюклийски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Каралийчев“ №10.

На 22 юни 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Васка Баларева“, в.з. Киноцентъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Васка Баларева“, ул. „Свети Йоан Богослов“, ул. „Петко Наумов“, ул. „Арам Хачадурян“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васка Баларева“ на кръстовището с ул. „Йоан Богослов“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Одобрявате ли именуването на улици и пространство в София в подкрепа на Украйна?
 • - Да, цяла Европа изразява своята солидарност (13%, 141 Гласове)
 • - Не, преименуването на алея пред Руското посолство е провокация (85%, 936 Гласове)
 • - Не мога да преценя (2%, 19 Гласове)
Общо гласували: 1096 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Обявиха обществена поръчка за изграждане на булеварди от Третия г......

Столична община обяви конкурс за дългоочакваното изграждане на продължението на бул. "Т.Каблешков" към "Симеоновско шосе...

Прочети още keyboard_arrow_right