Софийска вода спира за 12 часа водата в Младост 2, 3 и 4

Софийска вода спира за 12 часа водата в Младост 2, 3 и 4

Снимка: Столица.bg

Концесионерът ще извърши мащабен планов ремонт на 25 август

Софийска вода ще извърши мащабен планов ремонт на 25 август (сряда) в столичните „Младост“ 2-а, 3-а и 4-а част, съобщиха от дружеството концесионер. През последните два месеца „Софийска вода“ проведе поредица от инженерни дейности, за да установи и отстрани проявяващи се проблеми с водоснабдяването в различни части на район „Младост“.

След обстойно обследване на мрежата бе открита причината за авариите и значителното изтичане на питейна вода. На 25 август предстоят инженерно-строителни дейности, които ще дадат възможност за промяна на схемата на захранване на „Младост“ и ще елиминират възможните колебания във водоподаването.

За да се извърши ремонтът, се налага спиране на водата в ж.к. „Младост“ 2, 3 и 4 от 10.00-22.00 часа. При продължителност на ремонта над 12 часа e осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

1. ж.к. Младост 2 срещу магазин „Промаркет“
2. ж.к. Младост 3 срещу 25 ДКЦ
3. ж.к. Младост 4 пред магазин „Била“ срещу блок 461

Актуална информация за планирания ремонт може да получите на информационния център на „Софийска вода“. Има вероятност от временно влошаване на качеството на питейната вода. От полза за Вас като клиенти и екипите ни ще бъде своевременното подаване на сигнали чрез известните канали на „Софийска вода“ – безплатна телефонна линия 0800 121 21, през картата на информационния ни център на уебсайта и мобилното ни приложение, както и чата на компанията, за да се предприемат спешни мерки.

„Софийска вода“ изработва проект в капиталовата си програма за изграждане на водопровод от резервоар „Подсимеоново“ към „Младост“, с което ще се повиши качеството на услугата.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ЧЕЗ Разпределение България АД - Планирани прекъсвания за 24.09.20......

По-долу са изброени населените места/райони, в части от които предстоят планирани дейности за развитие на електроразпред...

Прочети още keyboard_arrow_right