Спират водата в „Младост“ 4, „Кръстова вада“ и „Лагера“

Спират водата в „Младост“ 4, „Кръстова вада“ и „Лагера“

Снимка: Столица.bg

Планови ремонти на „Софийска вода“ в сряда, 30 юни, ще наложат спирането на водата в някои столични райони.

Във връзка с подмяна на спирателен кран в ж.к. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 495 и Академия ма МВР

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 495.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Емилиян Станев" от ул. „Акад. Вера Мутафчиева“ до ул. „Асен Йорданов“, ул. „Димитър Дюлгеров“ и ул. „Вили Казасян“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емилиян Станев" на кръстовището с ул. „Вили Казасян“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Асен Найденов“, ул. „Манфред Вьорнер“ , ул. „Мичман Тодор Саев“, ул. „Никола Крушкин-Чолака“, ул. „Генчо Стоев“, ул. „Данаил Етрополски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Крушкин-Чолака“ на кръстовището с ул. „Данаил Етрополски“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод в ж.к. „Лагера“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Добрич“ от ул. „Плиска“ до бул. „Цар Борис III“

ул. „Балканджи Йово“ от ул. „Балчик“ до ул. „Добрич“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добрич" на кръстовището с ул. „Балканджи Йово“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Одобрявате ли предложения от Трифонов кабинет?
 • Да, Слави ще направи правителство. (26%, 205 Гласове)
 • Не, нямат достатъчно депутати. (36%, 280 Гласове)
 • Не се интересувам от политика. (3%, 20 Гласове)
 • Нови избори. (29%, 226 Гласове)
 • Незнам, време е за плаж. (7%, 57 Гласове)
Общо гласували: 788 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ЧЕЗ Разпределение България АД - Планирани прекъсвания за 27.09.20......

По-долу са изброени населените места/райони, в части от които предстоят планирани дейности за развитие на електроразпред...

Прочети още keyboard_arrow_right