В „Драгалевци“ и „Орландовци“ пресъхват чешмите

 • вода

  Снимка: Столица.bg

Планирани ремонтни дейности по мрежата на „Софийска вода“ на 22 февруари, петък, ще съдействат  за по-доброто управление на водопроводната мрежа. Това ще наложи спирането на водата в части на столицата.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Локорска“ кв. „Орландовци“, от 09:00 до 17:00 ч. ще бъде спряно водоподаването на живеещите в района на ул. „Съзнание“ от ул. „София“ до ул. „Локорска“.

АКо ремонтните дейности се проточат повече от 12 часа „Софийска вода”, вода ще се достави с водоноска на ул. „Съзнание“ ъгъла с ул. „Локорска“.

Заради монтаж на водомерен възел на ул.“Еловица“ кв. „Драгалевци“, от 10:00 до 15:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на:

 • ул. „Кимчовец“,
 • ул. „Казаните“,
 • по ул. „Момино венче“ от ул. „Казаните“ до ул. „Кимчовец“

Ако ремонтните дейности продължат повече от  12 часа,  ще бъде осигурена питейна вода с водоноска на ул. „Еловица“ ъгъла с ул. „Кимчовец“.

Редактор: Десислава Михалева

Времето в София

Въздухът в София

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

comment 0
visibility 50
Награда за кметът на Възраждане

Савина Савова бе удостоена с награда от Зонта клуб „Света София“ (СНИМКИ)

Кметът на район Район "Възраждане" Савина Савова бе удостоена с награда за ръководител на най-активния столичен район, с отношение към бъдещето на нашите деца, настоящето на всички и равноправието между половете. Почетният плакет и бе връчен от Росина Тодорова президент на „Света София“ 2018-2020. Савова благодари за наградата, която е признание за нейната съвместна работа с членовете и приятелите на Зонта клуб „Света София. Тя обеща да продължи да работи срещу насилието над жени и деца, за създаване на възможности на жените да се реализират пълноценно, а на децата да имат щастливо детство. Припомнено бе и събитието на общината „Цветя срещу насилието“, по време на която бяха засадени 200 жълти рози, символи на Зонта в парк „Възраждане“. Гости на събитието бяха членове на Зонта от България и Румъния, представители на Ротари и други сродни неправителствени организации и др. Прочети още...

Реклама

Виж също

close

Спешни ремонти оставят без топла вода „Лагера“, „Хиподрума“ и „Стрелбище“...

Спешни ремонтни дейности и обследване на топлопреносната мрежа ще оставят без топла вода доста столичани в периода от 27...

Прочети още keyboard_arrow_right