В „Овча купел“, „Горна баня“ и Центъра пресъхват кранчетата

 • вода

  Снимка: Столица.bg

Планови ремонти и монтажи по водопроводната мрежа ще станат причина за спирането на водатат в няколко столични района в четвъртък, 14 март.

Заради пресвързване на уличен водопровод на ул. 688 кв. „Овча купел“, от 10:00 до 18:00 ч. ще бъде спряна водата на  живеещите в района на ул. „Любляна“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Букет“, ул. „Букет“ от №1 до №25.

Заради монтаж на спирателни кранове на ул.“ Васил Друмев “ кв. „Подуяне“, от 09:00 до 20:00 ч.ще бъде спряно водоподаването на  живеещите в района на:

 • ул. „Васил Друмев“ от бул. „Мадрид“ до ул „Русалка“
 • ул. „Франсис де Пресансе“ от ул. „Черковна“ до ул. „Алеко Константинов“

Заради пресвързване на уличен водопровод на бул. „Витоша“ Център, от 09:00 до 19:00 ч. ще спре водата на  живеещите в района на:

 • бул. „Витоша “ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Хан Аспарух“
 • бул. „Витоша“ от бул.„Витоша“ до ул. „Цар Асен“

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. 639 кв. „Горна баня“,  от 09:00 до 21:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на ул. 639 от ул. „Димитър Чинтулов“ до ул. „Бойчо Бойчев“.

Поради пресвързване на уличен водопровод на ул. „Диамант“ кв. „Горна баня“, от 09:00 до 21:00 ч. ще бъде спряно водоподаването на  живеещите в района на ул. „Димитър Шишманов“ от ул. 646  до ул. „Диамант“, ул. „Диамант“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Извор“ кв. „Ботунец“, от 09:00 до 16:00 ч. ще спре водата на  живеещите в района на:

 • ул. „Витиня“,
 • ул. „Мусала“,
 • ул. „Извор“

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Блато“ с. Мрамор, от 09:00 до 21:00 ч. ще спре водата на живеещите в района на:

 • ул. „Мичур“,
 • ул. „Пламък“,
 • ул. „Блато“,
 • ул. „Емилиян Станев“

Заради монтаж на пожарен хидрант на ул. 2 вилна зона „Смреката“ с. Герман, от 09:00 до 17:00 ч. ще бъде спряна водата на живеещите в района на:

 • ул. 1,
 • ул. 2,
 • ул. 3
Редактор: Десислава Михалева

Времето в София

Въздухът в София

Този месец Ви питаме

Трябва ли да бъдат повишени заплатите на служителите в столичния градски транспорт?
 • Да. Заслужават по-високи заплати. (59%, 65 Гласове)
 • Не. И сега получават по-високи заплати от здравните работници и учителите. (26%, 29 Гласове)
 • Не. Преди избори винаги искат увеличение (3%, 3 Гласове)
 • Да. Имат много извънреден труд (13%, 14 Гласове)
Общо гласували: 111 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

comment 0
visibility 29
главен директор на VIVACOM

VIVACOM обедини маркетинг и продажби, Димитрис Лиупис поема ръководството

Мобилният оператор VIVACOM обединява всички звена за маркетинг и продажби в обща Търговска дирекция. Управлението й ще се поеме от Димитрис Лиупис поема. В 2 години той ръководи изключително успешно звената „Маркетингови комуникации“, „Дигитален и търговски маркетинг“, „Продукти и услуги“, „Клиентско изживяване“ и „Обслужване на клиенти“ в компанията. На новата си позиция Димитрис Лиупис ще се фокусира за утвърждаването на позицията на VIVACOM като предпочитан доставчик на телекомуникационни услуги както от крайните клиенти, така и от представителите на бизнеса и правителствения сектор. Той вярва в успеха на поетата от компанията стратегия. Според нея мобилният оператор предлага повече съдържание и добавена стойност към продуктите и услугите.  От 18 март Лиупис е Главен търговски директор и отговаря за управлението на Маркетингови комуникации, както и за  Корпоративни продажби; Продажби магазинна мрежа; Продажби на едро; Дилъри; Продажби на радио и ТВ услуги; Планиране, отчитане и анализи. Главният директор има над 25-годишен опит в сферата на телекомуникациите, придобит в мултинационални компании в цял свят, сред които TELESTET (Telecom Italia Mobile Group), Q-TELECOM (INFOQUEST Group); GLOBUL (Deutsche Telecom Group), NEXTEL Mexico, MTEL (Telecom Austria Group). В тях отбелязва редица постижения като директор на ключови функции като Продукти и услуги и Маркетинг. Той е с магистърска степен по компютърни науки от University of Cardiff, Великобритания и е бакалавър по компютърни науки и математика от University of Reading, Великобритания.   Прочети още...

comment 0
visibility 26
Деца от 23 детска градина в район Изгрев
comment 0
visibility 75
Протест на такситата

Протестът на такситата частично блокира центъра на столицата

Частично бе блокирано Цариградско шосе и центъра на София заради недоволството на таксиметровите шофьори. Те излязоха на протест срещу руската компания "Максим", известна у нас като „руския Uber”. Огромната кола от жълти автомобили мина през ЦАриградско и продължи по "Цар ОСвободител" през "Александър Невски". По целия маршрут на протестиращите имаше полицейски автомобили. Представителите на таксиметровите превози искат държавата да се намеси и да се вземат мерки да прекратяването на дейността на платформата „Максим“. Руската фирма развива дейност у нас от 2 години. Повече от година наши шофьори и автомобили извършват услугата "споделено пътуване" без да имат разрешение от Столична община и АВтомобилна администрация. Така те нямат право да возят пътници срещу заплащане. Автомобилите са частни и нямат отличителни знаци, нито апарати за таксуване. Институции като НАП, Автомобилна администрация и Министерство на транспорта не са предприели необходимите мерки за прекратяване на дейността на "Максим". Единствено КЗК прави анализ на дейността на руската компания. Прочети още...

comment 0
visibility 292
Евроазиатски рис

Искате ли да нахраните слон, рис или мечка в зоопарка през уикенда

Демонстративно хранене на животните се организира в Столичната зоологическа градина. В събота деца, родители и всички посетители ще имат възможност да нахранят любимото си животни, съобщиха от зоопарка. Посетителите ще получат пълна и подробна информация за животните на тема "Сетивата на животните - очи и уши". Заедно със служители на зоопарка ще могат да се доближат до любимите си видове. В 11.30 ч. ще се хранят слоновете, в 12.30 щрауси, в 13 ч. камили и козирог, 13.30 ч. рисове, 14 ч. мечки, а в 15 ч. големи котки. Интересното занимание ще продължи и в неделя. От 14.30 ч. ще се хранят питони и варани. От зоопарка предупреждават да не се ходи с домашни любимци в парка, да не се крещи и да не се подхвърля храна на животните. Децата до 3 години влизат безплатно, а билетът от 3 до 18 години е 2 лв. Над 18 г. е 4, а за пенсионери левче. Прочети още...

Реклама

Виж също

close

Спират водата в Центъра и Мировяне...

Планови ремонти ще причинят спирането на водата в част от столицата на 20 март, сряда. Заради изпълнение на инвестицион...

Прочети още keyboard_arrow_right