Начална страница / Събития и свободно време / Аutomotive Forum & Expo Sofia се открива в четвъртък
Снимка: investor.bg

Аutomotive Forum & Expo Sofia се открива в четвъртък

Повече от 80 компании ще презентират иновативните си решения за автомобилно оборудване и следпродажбен сервиз в Интер Експо Център в София.

На 18 октомври, четвъртък, стартира първото издание на Аutomotive Forum & Expo Sofia. То се провежда под патронажа на г-н Бойко Борисов, министър-председател на Република България, споделя automedia.investor.bg. Това е първото по рода си събитие в страната и ще протече до 21 октомври. Мястото е Интер Експо Център зали 2 и 3.

На 18 октомври ще се проведе Automotive Conference, където ще бъдат представени най-добрите проекти сред автомобилите в Източна Европа и България. Техноманите ще могат да се запознаят с най-атрактивните новости в автомобилостроенето.

Старт на Automotive Forum Sofia, който ще се проведе на 18 и 19 октомври, ще бъде даен от министъра на икономиката  Емил Караниколов, а на закриването премиерът Бойко Борисов ще произнесе реч.

Аutomotive Forum & Expo Sofia ще може да се посещава  само с билет, покана, онлайн регистрация. Изложението ще може да се разгледа от 10 до 18 ч. всеки ден, а в последния ден входът ще е свободен, а края на работното време ще е 16 ч.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

Забраняват престоя и паркирането в участъци на ул. „Иван Вазов“ и ул. „Георги Бенковски“

Заради провеждане на празнична церемония по случай 130-та годишнината от приемането на първия Закон за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *