Начална страница / Събития и свободно време / Състезания по плажен волейбол Sofia Beach Masters през лятото в София

Състезания по плажен волейбол Sofia Beach Masters през лятото в София

Турнирът по плажен волейбол Sofia Beach Masters 2017 година, който имаше успешни състезания вече е с ново име – Asics Beach Masters 2018. Главният спонсор Асикс България също е нов

 

Организаторите му ще работят заедно с волейболен клуб ,Софийски университет” и клуб по джаги „Джагоарс”.

Тази година турнирът ще се проведе пак в Спортен комплекс „Бонсист”. Ще има три кръга, които ще се състоят на 5-6 май, 2-3 юни и 16-17 юни.

На финала на турнира осемте най-добре представили се двойки ще премерят силите си и наградният фонд ще се разпредели между тях, според крайното класиране.

Двете първи двойки при мъжете и жените от първите три кръга ще спечелят „уайлдкард” за участие в Професионалната верига по плажен волейбол в Северна Гърция: North Area Beach Volley Circuit. Тя ще бъде от втората половина на юни до началото на август.

На Националното отборно първенство на България по плажен волейбол ВК “Софийски университет” ще бъде представен от най-добрата мъжка двойка и най-добрите три двойки при жените в генералното класиране на Asics Beach Masters 2018.

За първия кръг на състезанието са се записали за участие 16 двойки. Те ще играят по FIVB правилата за плажен волейбол. Схемата ще е квалификации и елиминации. Графика за турнира и схемата за игра ще бъде съобщена на техническата конференция.

Записването за участие става на имейл адрес beachvolley.bg@gmail.com. Всеки състезател трябва да даде трите си имена и телефон за връзка. Асикс България предоставя официалната екипировка на записалите се. Входната такса за всяка двойка е 25 евро.

Участниците трябва да не са представяли България на състезания по плажен волейбол под егидата на CEV/FIVB през 2013-2017 година.

Организаторите на събитието осигуряват на състезателите: вода, топки за игра Mikasa VLS 300, медали и купи, Livescore, Online tournament draw, Livestream,музика, награден фонд, съдии за финалните етапи на турнира, лекар.

Състезателите трябва да платят такса участие, да предоставят медицински документ, който да удостоверява здравето на състезателя .

Турнирът ще се излъчва на живо (livestreaming).

Началото ще бъде в 8:00 часа, а входът за публиката е свободен.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

София отбелязва Световния ден за възпоминание на жертвите от пътнотранспортни произшествия

Резолюция на Генералната асамблея на ООН определи през 2005 г. всяка трета неделя на ноември …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *