"Безопасни детски площадки" организират конкурс за промяна на средата за игра в София

"Безопасни детски площадки" организират конкурс за промяна на средата за иг

Снимка: Безопасни детски площадки

В София сдружението "Безопасни детски площадки" организира конкурс „И децата го могат“. В конкурса се търсят конкретни идеи и инициативи на деца и младежи от 10 до 18 години за промяна на средата за игра и спорт в столицата.

Организаторите споделиха, че ще подкрепят най-добрите и реализуеми идеи и доброволчески акции в София, като осигурят съдействие от съответния район и заедно работим по проекта или инициативата. От "Безопасни детски площадки" приемамат всякакви идеи за промяна на площадката за игра, на игрището за спорт или на двора на училището им - от почистване на игрището за баскет или футбол или на площадката за игра, за засаждане на цветя, за лек ремонт, за тематични графити.

Условието е идеята да бъде представена под формата на текст, снимки, видео, от дете или деца на възраст от 10 до 18 години. Най-добрите три проекта ще получат и предметни награди. Идеите на децата трябва да бъдат изпратени по електронната поща на адрес safeplaygrounds.sofia@gmail.com до 3 май 2021 г. вкл.

Конкурсът „И децата го могат“ се организира в рамките на проект „Аз съм промяната“ на Сдружение „Безопасни детски площадки“ в партньорство с район „Слатина“, Столична община. Инициативата сe финансира от програма „Кризата като възможност“ на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Монтират ново външно осветление на Народен театър „Иван Вазов“...

Ново външно осветление на Народен театър „Иван Вазов“ ще бъде монтирано по повод 100-годишнината от кончинат...

Прочети още keyboard_arrow_right