Благотворителна изложба събра половината от парите за втора, специална люлка в София (СНИМКИ)

photo_library
 • Семейството на фотографа Анна Йончева

  Снимка: Фейсбук

 • Различните деца на България

  Снимка: Фейсбук

 • Протокол от благотворителната изложба на Анна Йончева

  Снимка: Фейсбук

Половината от парите за изработването на втора, специална люлка в София са събрани. Това стана вчера на благотворителната изложба на фотографа Анна Йончева в хотел "Будапеща" в столицата . Тя е инициаторът на "Да играем заедно".

На изложбата вчера бяха събрани 1932.50 лв.  За да се изработи и постави люлката са необходими 4200 лв. Все още са необходими 2200 лв. За да нямам никакво съмнение Йончева публикува в социалната мрежа протокол за събраните средства.

Благодарения на фотопроекта "Различните деца на България", който придоби национален мащаб и от него се реализира и иницативата "Да играем заедно", първата специална люлка бе поставена в София в парка "Света Троица". Преди по-малко от месец съоръжението бе монтирано и това усмихна десетки деца в инвалидни колички. Единствено майстор от Пловдив се нае да изработи уникалното съоръжение.

Целта на Анна Йончева е да се изработи и постави още една такава люлка в Борисовата градина. "Животът не ни променя! Променят ни хората, които срещаме докато го живеем! Когато стартирах този проект в началото на март не познавах "различни" деца. Но исках децата ми да ги познават! Да се научат да виждат тях, а не различията им! Защото вярвам, че това ще им помогне да станат по-добри хора", казва фотографът Анна Йончева.

Проектът си тя го започна през март т. г. и получи пълната подкрепа на семейството си. На всички организирани събития - фотосесиите на децата, забавления в парка, участваха и нейните две деца. Вчера на благотворителната изложба, "заразена" от майка си, дъщеря й Симона, която тренира спортни танци, заедно с партньора си се завъртяха сред гостите в елегантен валс в злата на изложбата.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Ние сме тук и продължаваме!...

Столица.bg отбелязва своя 3-ти рожден ден днес 3 април, когато София празнува обявяването си за столица на България. Дне...

Прочети още keyboard_arrow_right