ФЖМК на Софийския университет проведе докторантски семинар

ФЖМК на Софийския университет проведе докторантски семинар

Снимка: Столица.bg

Семинар „Медии и комуникации“ на Факултета по журналистика и масова комуникация

Факултетът по журналистика и масова комуникация на Софийския университет проведе ежегодния си Докторантски семинар „Медии и комуникации“, съобщиха от университета.

В словото си при откриването проф. д-р Веселина Вълканова, декан на Факултета по журналистика и масова комуникация, напомни, че вече трета година Факултетът организира общофакултетски докторантски семинари, като обобщи целите на подобни научни форуми - обменът на идеи и подходи с колеги от сродни научни специалности в рамките на направлението „Обществени комуникации и информационни науки“, а също така и създаване на традиция за периодични научни изяви на докторантите и апробиране на изследователски тези, за публикуване на изследователски резултати и сверяване на часовници по проблематиките в научното поле, в което редовните, задочни докторанти и докторантите на самостоятелна подготовка работят. Текстовете от докладите, представени на семинара, се публикуват в специално създадена поредица от докторантски сборници „Медии и комуникации“. Подготвя се втори том на сборника, в който ще бъдат включени одобрените текстове от настоящия семинар.

Тридесет и трима докторанти от всички катедри на Факултета по журналистика и масова комуникация се представиха с доклади, свързани с докторантските им тези или с актуални изследвания в полето на обществените комуникации и информационните науки.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Майката на Александра: Благодаря ви, мили хора, вашата обич ще въ......

Благодарение на стотиците дарилители е събрана кръвта за животоспасяващите операции на Александра Нинова. Момичето бе бл...

Прочети още keyboard_arrow_right