Глоби за скорост връчват и на Автомобилния салон 2019 в София (СНИМКИ)

photo_library
 • Автомобилен салон 2019 Пътна полиция-София

  Снимка: Столица.bg, Зорница Митин

 • Автомобилен салон 2019 Пътна полиция-София

  Снимка: Столица.bg, Зорница Митин

 • Автомобилен салон 2019 Пътна полиция-София

  Снимка: Столица.bg, Зорница Митин

 • Автомобилен салон 2019 Пътна полиция-София

  Снимка: Столица.bg, Зорница Митин

Три от 28 триноги камери в България денонощно следят за джигити в столицата

Пълно е с изненади на Автомобилния салон -  Sofia Motor Show 2019 в Интер Експо център в столицата. Освен стотиците лъскави автомобили на изложението може да си получите и  фиша за превишена скорост, увери се Столица.bg. 

А примерните шофьори просто могат да разгледат модерната апаратура, с която Пътна полиция следи за безопасността на движението. От КАТ София участват на изложение с модерно оборудван полицейски автомобил КИА и пълно "бойно снаражение" - тринога камера, принтер, таблет и апарат за тест на наркотици.

Триногата камера закова погледа и любопитството на Столица.bg. От 28 такива в България, за всяка област, в София има три. Те се поставят на различни локации в столицата и са денонощно "по следите" на джигитите, обясни полицейски инспектор Лъчезр Богданов от Пътна полиция-София.

Тритогата камера засичала автоматично 6 автомобила едновременно и дава пълна информация за състоянието на машината - скорост, регистрационен номер, ГО и др. Изборът на локация ставал планово - на места с конентрация на нарушения и ПТП-та, както и по сигнали на граждани.

Сред "бойното снаражения" на катаджийте на  Sofia Motor Show 2019 е и таблет и принтер. Всеки може да си провери има ли глоби, за които не знае. Даваш ЕГН-то и светва в червено нарушението, а платените вече са в зелено.

Редактор на Столица.bg разбра, че е сниман и има наложена глоба за превишена скорост с 15 км през март т. г. Фишът веднага беше връчен. А, ако се плати до две седмици вместо 50 лв. ще е 35 лв. глобата. Изненадите на най-голямото автомобилно изложение на Балканите крие доста изненади. Посетителите освен за научат за наказания могат да покарат коли от различни марки на тест драйв!

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Орлов мост и Ректората са блокирани, къде се движи градският тран......

Двете възлови кръстовища Орлов мост и Ректората отново са блокирани от протестиращи граждани. това налага прояна в маршр...

Прочети още keyboard_arrow_right