НС пусна поръчка за 22,6 млн. лв. за ремонт на Партийния дом в София

Партиен дом

Снимка: Столица.bg, Зорница Митин

Голям ремонт ще се прави на бившия Партиен дом в столицата, който отдавна вече е сграда на парламента. На 4 ноември т. г. е пуснато обявление за конкурс по ЗОП за избор на изпълнител. Стойността на ремонта е 22,6 млн. лв. и са от бюджета на НС за 2020 г.

Откритата процедура е за "Инженеринг – проектиране и изпълнение на строително – монтажни работи (СМР) и упражняване на авторски надзор на обект «Реконструкция и модернизация на електрическите, отоплителни, вентилационни, климатични инсталации и сградна автоматизация на сградата на Народното събрание, София, пл. «Княз Александър I“ № 1".

Обновяването ще обхване фасадата, покрива, електрическата инсталация, отоплителна и вентилационна система. В парите е включено и изготвянето на инвестиционния проект, авторски наздор и строителните дейности по ремонта на емблематичната сграда в центъра на София.

 

Изпълнителят ще трябва да направи реконструкцията за две години. Фирмите, желаещи да ремонтират сградата на Народно събрание могат да подават документи до 17 декември т. г.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Към 19 ч. 135 машини чистят снега в столицата...

135 снегопочиставащи машини работят в момента за почистване на снега в столицата, съобщават от пресцентъра на Столичен и...

Прочети още keyboard_arrow_right