Променя се движението по бул. „Симеоновско шосе“ заради миене

Променя се движението по бул. „Симеоновско шосе“ заради миене

Снимка: Столичен инспекторат

Заради измиване с автоцистерна се налага да бъде въведена временна организация на движението на бул. „Симеоновско шосе“ в участъка от "Софийски околовръстен път" до бул. „Д-р Г. М. Димитров“, съобщават от Столичен инспекторат.

От 00:30 часа до 02:00 часа на 19 септември се забранява влизането на пътни превозни средства първо по западното пътно платно, а след това по източното пътно платно на бул. „Симеоновско шосе“ в участъка от СОП до ул. „Проф. д-р Иван Странски“.

От 02:00 часа до 04:30 часа на 19 септември се забранява влизането на пътни превозни средства първо по източното пътно платно, а след това по западното пътно платно на бул. „Симеоновско шосе“ в участъка от ул. „Проф. д-р Иван Странски“ до бул. „Д-р Г. М. Димитров“.

Налага се и организация на движението за измиване с автоцистерна на бул. „Пейо К. Яворов“ при Телевизионната кула.

От 00:30 часа до 04:30 часа на 18 септември се забранява влизането на пътни превозни средства в транспортен подлез на бул. „Пейо К. Яворов“ при Телевизионната кула.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Как ще се кандидатство по програмата за енергийно обновяване на ж......

Многофамилни жилищни сгради, които се управляват по реда на Закона за управление на етажната собственост, ще могат да ка...

Прочети още keyboard_arrow_right