Снайперисти окупираха центъра на София

 • Снайперисти

  Снимка: Канал 3

Снайперисти от спецчастите на вътрешното министерство окупираха центъра на София днес следобед. Те ще охраняват там където ще преминава руската делегация начело с премиера Дмитрий Медведев, съобщава Канал 3.

Припомняме, че още от сутринта пътни артерии в столицата, са отцепени от полицията. Днес Медведев има планирани две срещи на четири очи - с премиера Бойко Борисов и с президента Румен Радев.

Мерките за сигурност обаче не създават сериозни проблеми за софиянци.  Защото градът е почти пуст заради събралите сe почивни дни. Единственият по сериозен проблем днес бе огромното задръстване на бул.Цариградско шосе, образувало се заради делегацията на руският гост.

Редактор: Дилян Янакиев

Времето в София

Въздухът в София

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

comment 0
visibility 292
ул. Добруджански край

Прибират пари от зелена зона и скоби по неасфалтираната "Добруджански край"

Столична улица без асфалт е зелена зона за платено паркиране. Въпреки, че настилката е от миналия век, това не пречи на ЦГМ да слагат скоби със скоростта на светлината на паркиралите там автомобили. Ул. Добруджански край, чийто край стига до централната "Скобелев" е зелена зона от ноември 2018 г., когато към местата за платено паркиране бе присъединен и район Краасно село. Гражданите се възмущават, че не се предлагат условия, а същевременно се прибират пари и се слагат скоби. От ЦГМ пък се аргументират, че живеещите сами са искали там да се въведен платено паркиране, за да има ред. Идеята ни беше първо да се ремонтира улицата, да се оправи настилката и тогава да стане зелена зона, коментираха пред bTV граждани. Те са изненадани колко бързо се взимат пари от скоби. Въпреки че улицата е без асфалт зеланата зона остава. Прочети още...

Реклама

Виж също

close

Борисов: Необходим е дебат за високите сгради в София...

Премиера Бойко Борисов обяви, че необходимо да им дебат относно строителството на високи сгради на територията на София....

Прочети още keyboard_arrow_right