"Софийска вода" временно ще спре водата във в.з Косанин и кв. "Овча купел"

"Софийска вода" временно ще спре водата във в.з Косанин и кв. "Овча купел"

Столица.bg

Това ще се случи на 24 септември

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването във в.з. Косанин дол и част от кв. „Овча купел“ На 24 септември 2021 г. (петък) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Орешковица“, в.з. Косанин дол се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. Косанин дол

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

ул. „Забел“, пред комплекс „Бяла черква“

ул. „Дългото езеро“ на кръстовището с ул. „Понора“.

 На 24 септември 2021 г. (петък) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Маестро Кънев“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „ Маестро Кънев“ от ул. „Крушовски връх“ до ул. „Брезов рид“.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Маестро Кънев“ на кръстовището с ул. „Брезов рид“.

 Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21. 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

В София са издадени 54 смъртни акта на починали от коронавирус...

Само през вчерашния ден, 27 октомври, в Столична община са издадени 54 смъртни акта на хора, починали от Covid-19. Това ...

Прочети още keyboard_arrow_right