Студентка на УНСС в София е победител в конкурс на МОСВ

Студентка на УНСС в София е победител в конкурс на МОСВ

Снимка: УНСС

Победител в конкурса е Габриела Методиева, специалност „Икономика с чуждоезиково обучение“

Габриела Методиева, специалност „Икономика с чуждоезиково обучение“ е победител в конкурса за студенти с високи академични постижения на Министерството на околната среда и водите (МОСВ), съобщиха от УНСС. Тя печели едногодишна стипендия, а договорът й беше връчен от ректора проф. д-р Димитър Димитров на заседание на Ректорски съвет в присъствието на заместник- ректорите проф. д-р Мирослава Раковска, доц. д-р Михаил Мусов,  проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор, доц. д-р Росен Кирилов, помощник-ректора проф. д.ик.н. Кирил Стойчев и представителите на Студентски съвет Ангел Стойков и Илиян Чабуклийски. На събитието присъстваха и Галина Симеонова, изпълнителният директор на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) и Росица Желязкова, също от ПУДООС.

В поздравлението си ректорът проф. Димитър Димитров коментира, че добра кариера се постига, когато тя започне от студентската скамейка. Той поздрави инициативата и допълни, че иска всички институции да работят с младите хора както Министерството на околната среда и водите. Той припомни ролята на Студентски съвет и на Междууниверситетския  център за развитие на кариерата за насърчаване активността на студентите. Ректорът каза, че има готовност да бъдат подкрепяни всякакви инициативи в тази посока.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Почетоха празника на Св. Сава в сръбското посолство в София...

Православната църква почете паметта на св. Сава Сръбски, небесен покровител на Сърбия, учител, просветител, наставник и ...

Прочети още keyboard_arrow_right