Топлофикация ще компенсира останалите без парно и топла вода столичани

 • "Топлофикация София"

  Снимка: "Топлофикация София"

"Топлофикация" София е готова да компенсира всички столичани останали без топла вода и парно през последните дни. От дружеството обещават, че за тези абонати, които не са получавали услугите им вече над 48 часа, ще бъдат обезщетени финансово.

Припомняме, че от вторник следобед хиляди жители на София, които живеят в централната част, нямат парно и топла вода заради серия от аварии. От вторник голям част от центъра на София е без топлоподаване заради авария на магистрален топлопровод по ул„Отец Паисий“ между бул„Тодор Александров“ и ул„Пиротска“

Между временно от компанията регистрираха нови аварии вчера, едната в Зона Б5 , а другата в квартал Лозенец. Там има проблем с около 30 станции. Все още не е отстранена и голямата авария в центъра на града. От "Топлофикация" София, заявиха за БНТ, че ще обещететят клиентите в размера на недоставената топлинна енергия след 48-ия час.

Обезщетението ще бъде зачислено в следващите сметки на клиентите. За последен път столичани бяха обезщетявани от дружеството преди близо 2 години, заради авария в топлорайон "София-Изток". Доставчика на топлинна енергия обеща на гражданите и нови ремонти преди да се получи нова серия от аварии. Очаква се обновяването на старата мрежа да започне през летните месеци.

Редактор: Дилян Янакиев

Времето в София

Въздухът в София

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Одри Азуле в София: Честит празник и да живее България (СНИМКИ)...

Честит празник и да живее България. Езикът е първата среда, в която сме приети. той е това, чрез което едно дете възприе...

Прочети още keyboard_arrow_right