Начална страница / София / Къде спират водата в понеделник

Къде спират водата в понеделник

Кои столични квартали ще са без вода утре, 17 септември т. г. заради планови ремонти на Софийска вода.

Във връзка с подмяна на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Поп Грую“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Поп Грую“ от ул. „Константин Фотинов“ до ул. „Княгиня Тамара“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Константин Фотинов“ на ъгъла с ул. „Поп Грую“.

На 17 септември 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Сливница“, гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стефан Витков“ от ул. „Захари Попов“ до ул. „Васил Левски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Попов“ на ъгъла с ул. „Стефан Витков“.

На 17 септември 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бурел“, жк. „Иван Вазов“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Бурел“ от ул. „Янко Забунов“ до ул. „Забърде“ и ул. „Забърде“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бурел“ на ъгъла с ул. „Забърде“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Сериозна авария днес остави без вода селата Волуяк, Мрамор, Житен, Доброславци и Балша. Поради авария на голям водопровод в жк.Връбница 2 бе прекъснато водоснабдяването. Екипи на „Софийска вода“ са на място и работят по отстраняване на аварията. Според сайта на дружеството концесионер аварията ще бъде отстранена и водоподаването възстановено в 20 часа тази вечер.

Пак заради авария без вода до 14.20 ч. бяха ж.к. Разсадника-Коньовица – ул. Троян между ул. Позитано и ул. д-р Калинков. Пробивът е бил уличен водопровод към 10 часа сутринта.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

Задръстване на Околовръстното при Драгалевци

Голямо задръстване заради ремонт на Околовръстното преди кръговото на Драгалевци в посока Младост. От Пътна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *