Начална страница / София / Как изглеждат трамвайните релси на “Графа” седмица по-късно

Как изглеждат трамвайните релси на “Графа” седмица по-късно

Част от трамвайните релси по ул. Граф Игнатиев вече са завършени и нямат нищо общо с това, което бяха преди седмица. За това съобщи зам.-кметът на София доц. Тодор Чобанов в профила си в социалната мрежа. Той публикува снимка на трамвайното трасе на завоя на р. Черна.

Точно преди седмица ремонтът на ул. “Граф Игнатиев” стана повод за викове, обиди, обвинения, протести и искане на оставка на зам.-кмета по транспорт Евгени Крусев, а в последствие и на кмета Йорданка Фандъкова. И всичко започна от снимки на релсите на завоя на р. Черна.

Преди седмица

Вероятно всичко е било напразно? Защото именно първите снимки от ремонта, показваха недовършените релси с липсващи уплътнения, фуги и др. детайли. Само седмица по-късно, вчера релсите изглеждат добре, защото са в завършен вид. А след окончателното приключване на ремонта и почистване на обекта, как ли ще изглеждат на снимка?

Вчера, 9 октомври 2018 г.

Глобите оправят всичко, коментират в социалната мрежа. Нормално е, дори глобите да променят мисленето и на работници и изпълнители на ремонта, надяват се столичани.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Александра Никова

Виж също

Напрежение пред МС заради оставката на Симеонов

Исканата оставката на Валери Симеонов предизвиква напрежение и в момента около Министерският съвет има засилено …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *