Начална страница / София / Родителите на децата от ОЗД “Зорница” с писма до Фандъкова по повод уволнената директорка

Родителите на децата от ОЗД “Зорница” с писма до Фандъкова по повод уволнената директорка

Уволнената, след проверки, директорка на детска градина 164 “Зорница” – Марияна Иванова, е получила подкрепа от родителите на децата.

Антоанета Димитрова, която е майка на дете от градината е изпратила до отговорните институции писма и подписка срещу уволнението, под която са се подписали повече от 300 родители. Димитрова желае документацията по направените проверки са да публично достояние и призова Йорданка Фандъкова за обективност и прозрачност по случая.

Виктор Богданов, друг родител, чрез отворено писмо също застава зад Иванова и  е “крайно несъгласен с това”, като счита, че Иванова “с времето” е доказала перфектния си професионализъм и всеотдайност към работата в детската градина.

И други родители на деца от детска градина “Зорница” са също несъгласни с уволнението на Иванова, и изразяват това чрез друго отворено писмо. Те смятат, че директорката е работила със “сърце и душа” и точно тя е отговорна детската градина да е толкова желана и привлекателна.

Изглежда повечето от родителите, ако не и всички те са доволни от работата на Иванова и твърдят, че децата им са се чувствали щастливи и са били добре под грижите на бившата директорка и нейният стойностен екип.

Родителите пишат в писмото си, и :”Нашата директорка е амбициозен и отговорен човек, който откликва във всяка ситуация. Ние, родителите не подкрепяме поисканото отстраняване на този прекрасен и деен човек”.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Камен Петров

Виж също

РИМ-София представи проект за гробницата на ул. “Московска”

Резултатите от новооткритата гробница на ул. “Московска”  обяви  Регионалният исторически музей в София. Целта бе …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *