Начална страница / София / Удължават срока за записване в едногодишните школи в НАТФИЗ
Снимка: http://natfiz.bg

Удължават срока за записване в едногодишните школи в НАТФИЗ

Големият интерес към едногодишните школи в НАТФИЗ стана причина да се удължи срока за записване в тях. Всички желаещи да посещават школите, могат да се присъединят до края на октомври месец.

Едногодишните школи за квалификация тази учебна година са в специалностите : Актьорско майсторство, Драматургия, режисура и монтаж на кратки филмови форми, Операторска работа с видеотехника, Фотография, Анимация, Звукозапис в малки екранни форми.

Всеки, който завърши успешно обучението си в тях, ще получи Удостоверение за квалификация от НАТФИЗ. Обучението е разделено на два семестъра, включващи 150 академични часа. Занятията са вечерни /18.00 – 20.30 ч./ два пъти в седмицата. Годишната такса е 900 лв., информират от natfiz.bg.

Всички, проявяващи интерес, могат да се запишат и в едномесечните школи, които стартират от тази година: Правилен изговор в 8 урока и Танцови школи.

За Лятната киношкола за ученици в НАТФИЗ се изисква предварително записване заради ограничените места и големия интерес.. Тя ще се състои през юни и юли месец и приема ученици от 5 до 10 клас.

Записванията се правят на касата на НАТФИЗ, разположена на ул. „Г.С. Раковски”№ 108А.

Харесайте нашата страница и следете всички новини от столицата

Коментари

коментара

Относно Десислава Михалева

Виж също

Напрежение пред МС заради оставката на Симеонов

Исканата оставката на Валери Симеонов предизвиква напрежение и в момента около Министерският съвет има засилено …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *