10 души задържани преди мача България- Англия

Васил Левски

Снимка: Столица.bg

10 души- и българи, и англичани, са задържани преди старта на вчерашната футболна среща между България и Англия, съобщиха от МВР. Деветима фенове на двата отбора са били върнати от входовете на стадиона заради употреба на алкохол. Шестима от задържаните са за липса на документи за самоличност, трима – за хулигански прояви, един е отказал да изпълни полицейско разпореждане. 
 
В резултат на предприетата от ръководството на СДВР организация, не са регистрирани напрежение и тежки инциденти по време на футболна среща на Националния стадион "Васил Левски". 
 
Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове.
Ангажимент по охраната на реда на спортната среща имаха частни охранителни фирми, столичните полицаи бяха в готовност да се намесят при възникнала необходимост. Съгласно предварителния план, след приключване на мача на територията на стадиона бяха забавени привържениците на победилия отбор до оттеглянето на противниковите фенове. Всички посетители напуснаха без инциденти. 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right