Betenemy: Развръзката в немската Бундеслига е близо

Футбол

Снимка: Canva

Завръщането на европейския футбол, както и възобновяването на родния футбол започнаха лека полека да се връщат към екрана и да се отдават на добре познатия спортен адреналин. Без съмнение трябва да похвалим играчите от немската Бундеслига, които бяха едни от първите. Макар и стадионите да са все още празни, футболните страсти не липсват и по всичко личи, че развръзката на това дерби предстои.

Едва ли някой се е съмнявал, че лидерството няма да бъде оглавено от Байерн, следвани по петите от Дортмунд. Разликата между двата отбора е точно 7 точки, но битката за третото и четвъртото място тепърва ще се развихрят. В следващите мачове ще наблюдаваме отборите на Лайпциг, Гладбах и Байер ще се борят за победа, след като разликата между отборите е едва три точки. В спора между Гладбах и Байер забелязваме нулева точкова разлика, следователно двата отбора тепърва ще трябва да се доказват, ако искат да променят настоящата си позиция.

В средата на класирането можем да забележим и минимална разлика между Хофенхайм, Фрайбург, Херта и Шалке. При тях разликата също не е толкова значителна. Една победа може да размести значително подреждането в настоящия момент, а както знаем, футболът винаги предоставя необходимите обрати. Добрата новина е, че в дъното на класацията можем да открием отборите на Вердер и Фортуна да оформят свой частен спор, докато последният в класирането Падерборн стои значително далече и шансовете за издигане нагоре в първенството са намалени драстично.

Немските фенове определено получават най-доброто от първенството и по всичко личи, че паузата е била прекарана в тренировки. Немският футбол определено има своето място сред европейските фенове, а подобно класиране ще гарантира още повече адреналин. Добрата новина е, че родните букмейкъри също следят сериозно последните няколко кръга, в които цялото дерби ще се развие.

Не трябва да пропускаме ефбет и многобройните възможности за поставянето на залози, особено след като адреналинът е изключително сериозен. Родният букмейкър също така е осигурил възможност за пряко предаване, което означава, че всеки запалянко може да гледа любимите мачове и също така да повиши значително шансовете си за печалба, особено след като все по-често любимите дербита се озовават в платените спортни канали.

Очевидно е, че до края на юни ще можем да видим немско футболно сражение, при това по всички фронтове. Именно краткият период от време доказва, че вече няма време за футболни стратегии и играта ще се води с пълни сили, а може би точно от това имаха нужда запалянковците, както немските, така и европейските такива.

И докато битката ще се води за по-високо позициониране в лигата, не трябва да забравяме, че хегемонът Байерн също не е застрахован и в никакъв случай не можем да му връчим титлата, преди и последният съдийски сигнал да бъде даден. Макар и да звучи невъзможно, не трябва да отписваме Борусия Дортмунд. Отборът има шансове да направи чудо, особено след като остават още няколко кръга и практически няма какво да губят.

При всички положения можем да сме сигурни, че Бундеслигата може да постави този сезон като един от най-интересните, особено в този момент. И нека не забравяме, че освен добрата доза адреналин, играчите ще могат съвсем спокойно да завършат сезона не само с положителна емоция, но и с по-сериозни печалби. Малко преди краят на сезона ще видим как феновете ще се разделят на песимисти и оптимисти - някои ще вярват, че любимият отбор може да направи чудо, други ще знаят, че Байерн няма да бъде свален от трона. Ще видим резултата до края на месеца и ще можем да знаем какъв рейтинг е генерирало това първенство.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (26%, 38 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 46 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 149 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right