Белчев на "Армията": Трябва да възстановим физически и психически играчите за "Лудогорец"

Белчев на "Армията": Трябва да възстановим физически и психически играчите

Снимка: Фейсбук

Емоциите са големи и моментът е труден. Това заяви новият селекционер на ЦСКА София Стамен Белчев. ПРеди минути той бе официално представен на на пресконференция на "Армията".

"Преди двубоя с "Лудогорец" трябва да възстановим физически и психически футболистите от мача, който загубиха", коментира старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, който за втори път поема "червените".

"Знам къде идвам и какво ме очаква. Няма нужда от приказки, трябва да работя", заяви той. Той смени Милан Крушчиш след загубата на финала за Купата на България от Локомотив Пловдив.

Новият селекционер коментира, че получава добро наследство с добри футболисти. "Искам да изглеждат по спокойни и по-уверени, компактни и агресивни на терена. Следя мачовете им, но до вчера нямах допир до кухнята на тима и не знам какво се случва в нея", призна селекционерът на ЦСКА София.

В екипа му ще има промени и ще станат известни след няколко дни. За пропусналия дузпа Али Соу на финала за Купата на България, която коства трофея да отиде на "Армията" Белчев обеща, че ще разговаря с него.

"Той е страхотен футболист и не трябва да се шуми около него, ще разговарям с играча, за да може да покаже истинските си качества. Имаме трима наказани футболисти и контузени", коментира Стамен Белчев. Той обясни, че сега времето е малко и няма да се правят големи промени в отбора, такива ще има, но по-нататък.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right