Без "Левски" София във волейболната "Демакс лига"

Без "Левски" София във волейболната "Демакс лига"

Снимка: slavia-bg.com

В първи кръг е столичното дерби на новака "Локомотив" срещу ЦСКА

Изненадващо "Левски" София няма да има отбор в женската волейболна "Демакс лига" през сезон 2020/2021. Затова пък в шампионата има ново столично попълнение - "Локомотив" София

Изоставените волейболистки на "сините" са потърсили подкрепата при Владо Николов и мъжете на "Левски", за да могат да продължат да тренират.

На работна среща между ръководството на Национална волейболна лига и представители на клубовете днес е изтеглен жребият за новия сезон на женското волейболно първенство.

В шампионата на страната ще участват 8 отбора, като Варна е с два тима - "Перун" и ДКС. Три са пък столичните отбори - "Славия", ЦСКА и Локо. Първенството започва в края на следващия месец и първите мачове са на 31 октомври и 1 ноември.

В първи кръг "Славия" излиза срещу "Казанлък Волей", "Перун" - "Марица" (Пловдив), ДКС (Варна) - „Берое“ (Стара Загора) и столично дерби между "Локомотив" и ЦСКА.

Българската федерация по волейбол сключи 3-годишен договор с  полиграфическа група "Демакс" за партньорство, според който Национална волейболна лига вече има основен спонсор за женското първенство.

Купа на България при жените ще се проведе между двата полусезона - през януари 2021 г.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right