Безплатно пътуване от София до Драгоман за участниците в „Байк и Рън за Чепън“

photo_library
  • Безплатно пътуване от София до Драгоман за участниците в  „Байк и Рън за Че

    Снимка: „Байк и Рън за Чепън“

  • Безплатно пътуване от София до Драгоман за участниците в  „Байк и Рън за Че

    Снимка: „Байк и Рън за Чепън“

Деветото издание на надпреварата има благотворителен характер за възстановяване на инфраструктурата на Драгоманското блато

БДЖ-Пътнически превози за шеста поредна година осигурява безплатен превоз на участниците в  ежегодното издание на „Байк и Рън за Чепън“ в Драгомат. Те ще могат да пътувата с влак по маршрута от София до Драгоман и обратно заедно със своите велосипеди.

Деветото издание на планинското бягане и колоездене е край гр. Драгомани е е с благотворителна цел за възстановяването на опожареното през пролетта Драгоманско блато.

Стартът на „Байк и Рън за Чепън” е утре /17-и октомври/ и за поредна година ще привлече стотици учуастници и зрители в района на Драгоман и Чепън планина. За участниците ше бъдат осигурени специализирани вагони за превоз на велосипеди към съставите на два пътнически влака, движещи се по този маршрут.

Това са сутрешният крайградски пътнически влак №10202, който заминава от София в 07:15 ч. и пристига в Драгоман в 08:15 ч. и вечерният крайградски пътнически влак №10211, който тръгва от Драгoман в 18:30 ч. и пристига на Централна гара София в 19:33 ч.

Основна цел на „Байк и Рън за Чепън“ е да популяризира велосипеда и бягането като здравословни начини за придвижване. БДЖ е партньор на надпреварата и подкрепя инициативата, като осигурява специални композиции с вагони за превоз на велосипедите на над 50 участника.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right