Бой и счупен нос на футболен турнир в софийското село Железница

Бой и счупен нос на футболен турнир в софийското Железница

Кадър: youtube.com

Човек от скамейката на "Витоша" Бистрица нокаутира играч на Семчиново

Със счупен нос, бой и дисквалификация завърши приятелският футболен мач между "Витоша" Бистрица и "Звезда" Семчиново на турнира "Витоша Къп 2021" в село Железница, район Панчарево-Столична община.

Екшънът се развихрил в края на второто полувреме на мача вчера. От скамейката на "Витоша" скочил човек, който с директен удар свалил на земята един от футболистите на "Звезда".

Ударът взривява мача и започва бой, който завършва със счупен нос на футболист от противниковия тим, съобщи bTV. Юмруците на терена са предшествани от червен картон за играч на "Звезда", който ударил съперник без топка.

От гостуващият в София отбор обясняват, че не знаят кой е агресивният мъж, облечен с черна тениска, не е бил с екип на "Витоша", но въпреки това е бил на скамейката през цялото време.

Агресивният мъж излязъл на терена, пробягал 50 м на игрището и нокаутирал двама от футболистите на "Звезда" Семчиново. Този със счупения нос ще бъде опериран в столичната Окръжна болница, разказват от тима на Семчиново.

"Имаше охрана, която не може да спре 10 човека. Това са бивши футболисти, национали, хора, които сме гледали и подкрепяли и сме им били фенове. Една част от тях не спираха да ни обиждат и да ни се подиграват. От резервната скамейка на "Витоша" Бистрица не спираха грозно да ни псуват", разказва пред bTV играчът на "Звезда" Здравко Караиванов.

Своята версия за футболното меле в Железница разказва и бившият играч на "Локомотив" София, "Левски", "Славия" и "Пирин" Даниел Пеев, който в момента играе за "Витоша" Бистрица.

"Участваме девета година на този турнир, къде почти всяка година печелим и никога не е имало проблеми. Няма как да носим отговорност за нещо, което се случва извън терена, по простата причина, че когато беше изгонен футболистът на противниковия отбор, имаше някакви реплики с фенове, които бяха дошли да гледат мача. Няма как да носим отговорност, че някой е дошъл да гледа мач, имало е напрежение, станало е някакво сбиване", заяви Пеев, който е играл в срещата.

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз е решила "Витоша" Бистрица да се дисквалифицира, а на тима от Семчиново да бъде присъдена служебна победа от 5:0.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
  • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
  • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
  • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
  • Ще има нови избори (31%, 45 Гласове)
  • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 147 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Спортни звезди и столичани ще карат колело за по-чиста столица...

Стотици жители и гости на столицата се очаква да се включат утре – 21 април, във велошествие. В инициативата &bdqu...

Прочети още keyboard_arrow_right