Даниел Асенов и Ясен Радев се класираха за полуфиналите на Купа „Странджа“

Даниел Асенов и Ясен Радев се класираха за полуфиналите на Купа „Странджа“

Снимка: Фейсбук

Даниел Асенов и Ясен Радев се класираха за полуфиналите на 73-ото издание на Купа „Странджа“, съобщи Радио София. Двамата постигнаха убедителни победи в категория до 54 килограма в зала „София“.

Радев постави успешното начало за родните национали днес, след като изигра успешно първия си мач в най-стария международен турнир по бокс в Европа. Двубоят премина с победа 4:1 за Радев. Той бе убедителин в първите два рунда, в които е взе превес. Утре той ще се изправи срещу сърбина Тамир Галанов и ще се бори за място на финала.

След успеха на Ясен, дойде и победата на Даниел Асенов. Той е трикратен носител на Купа „Странджа“ и се класира на полуфиналите след нов силен мач на турнира. Националът се наложи с 4:1 гласа над италианеца Мануел Капаи.

Българското участие на Купа „Странджа“ продължава във вечерната сесия. На ринга ще излязат: Хавиер Ибаниес -57 кг., Красимир Джуров, Кирил Русинов-64 кг., Уилям Чолов, Рами Киуан-75 кг., Кристиян Николов 80 кг. и Кристиян Димитров-86 кг.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right