Дъщерята на Катерина Малеева ще скача за купа "София"

Второ издание на турнира по прескачане на препятствия за купа София

Снимка: Българска федерация по конен спорт

Дъщерята на средната от сестрите Малееви - Катерина и тенис мениджъра Георги Стоименов - Ния Стоименова, ще участва в състезанието по конен спорт за купа "София". Младата дама, която учи в Швейцария ще дебютира във второто издание на надпреварата по прескачане на препятствия в столицата, съобщава Монитор.

За изненада на хилядите фенове на тениса Ния е избрала конния спорт. В София тя ще съчетае участието си в състезанието с 50-годишния юбилей на майка си Катерина, която се грижела за малкото ѝ конче Салегра.

Купа „София" е на 18 май от 11.00 часа на голямата поляна в Южния парк в столицата. Организатор на турнира е конна база „Ниеса" и Българска федерация конен спорт и е под патронажа на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Целта на състезанието, създадено по модел на традиционните турнири по прескачане на препятствия в центъра на Виена, Берлин, Лондон, Париж и други столици, е хората да се доближат до спорта в обичайната градска среда.

Входът за купа "София" е безплатен. Зрителите ще могат да пояздят пони или кон с помощта на инструктори. Атракцията ще бъдат демонстрациите на уестърн езда и обездка. Състезанието започва в 13 часа.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right