Деца в риск излъчиха шампионите за футтболна Купа „1 юни“ (СНИМКИ)

photo_library
  • Деца в риск излъчиха шампионите за футтболна Купа „1 юни“

    Снимка: Българска спортна федерация за деца и младежи в риск.

  • Деца в риск излъчиха шампионите за футтболна Купа „1 юни“

    Снимка: Българска спортна федерация за деца и младежи в риск.

  • Деца в риск излъчиха шампионите за футтболна Купа „1 юни“

    Снимка: Българска спортна федерация за деца и младежи в риск

Отборът на „Победа“ грабна трофея след оспорван финал

Футболен турнир за деца и младежи в риск „1 юни“ събра край спортен комплекс „Бонсист“ над 80 малчугани от 7 отбора. Събитието бе част от годишния календар на Българска спортна федерация за деца и младежи в риск.

В оспорвана битка за Купата се впуснаха футболистите от тимовете на Фондация „Конкордия“ с два отбора, Фондация „Дружба“, ФК „Бароко“, ФК „Победа“, ФК „Спартак 2015“, ФК „Враждебна“. След оспорван финал представителите на „Победа“ грабнаха трофея, като се наложиха трудно над „Конкордия 2“ с 1:0. В мача за бронза „Враждебна“ разгроми „Конкордия 1“ с 6:1.

Децата бяха поздравени от столичните общински съветници Анна Стойкова и Симеон Колев от постоянната Комисия за децата младежта и спорта, които благодариха за участието и наградиха призьорите.

„Днес е Ден на детето, но вие освен деца, сте и спортисти. Това е отговорност, защото спортът калява, дисциплинира и възпитава в отборен дух. Бъдете здрави, успешни и щастливи! И не забравяйте учението!“ каза в приветствието си Анна Стойкова.

На събитието присъства и Анатоли Илиев – зам.-председател на „София – европейска столица на спорта“. Сред отличилите най-добрите бе и Николай Стайков – управител на комплекс „Бароко спорт“, предоставил отлични условия за участниците в турнира. Всички футболисти от челните 4 отбора получиха наред с медалите и предметни награди – топки, фланелки и ранички.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right