Детските групи на ВК „Левски София“ се запълниха за седмица

Детските групи на ВК „Левски София“ се запълниха за седмица

Снимка: ВК "Левски София"

Само за една седмица местата в първите детски групи на ВК "Левски София" (за деца от 6 до 12 години) вече са запълнени, съобщават от клуба.

"В рамките на 7 дни получихме малко над 90 заявления и се наложи да преустановим временно записванията. Големият интерес е доказателство, че българските деца имат желание да спортуват и е въпрос на наши усилия да им предоставим възможно най-добри условия и да ги мотивираме", заявиха от ръководството ВК "Левски София".

Заради сериозния интерес е сформирана буферна група за вече подалите заявки за записване в "Левски София", които са на изчакване. Заниманията за нея започват от 17 септември и първоначално ще са само в събота следобед. 

"Над 100 деца на възраст до 18 г. ще се включат и в програмата на нашия основен партньор при подрастващите Vlado Volley Club . Доста деца, които са започнали в школата на Владимир Николов, след това продължават в "Левски София", а нашият екип е ангажиран и с двата клуба. Там все още има места за някои от групите", добавиха от "Левски София".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right