Два медала за българските таекуондисти в първия ден на Европейското първенство в София

-

Снимка: БФ Таекуондо

Златен и бронзов медал спечелиха българските таекуондисти в първия ден на стартиралото вчера Европейско клубно първенство, което се провежда в зала София на хотел Маринела. Това съобщават от Българската федерация по таекуондо.

Ерика Карабелева в кат. 49 при девойките изигра пет срещи, в които бе безгрешна и грабна златото. На финала нашето момиче се изправи срещу представителка на Белгия. Ерика загуби първата част, но в останалите две показа характер и след поредица от успешни удари взе победата и златния медал. Ерика Карабелева е представителка на клуб "Ахил" с треньор Венцислав Соколов.

Мартин Стоянов от ТК "Рамус" с треньор Димитър Кобаков спечели бронзов медал при кадетите, след като в битката за финала малко не му достигна да отстрани неговия противник. Треньорът на националния отбор Фарзад Золхадри също бе близо до двамата ни медалисти. Останалите наши представители се представиха достойно, въпреки, че не успяха да стигнат до битки за медали.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тимът на "Роман" спечели комплексната Купа на първенството за дец......

Представителите на Комплекса за социални услуги за деца и семейства "Роман" грабнаха Купата за комплексен първенец в със...

Прочети още keyboard_arrow_right