Екипи на "Софиямед" ще се грижат за тенисистите на Sofia Open 2020

Екипи на "Софиямед" ще се грижат за тенисистите на Sofia Open 2020

Снимка: Sofia Open 2020

Медицински комплекс “Софиямед”, част от най-голямата група частни лечебни заведения в страната "Булфарма", е официален медицински партньор на най-голямото спортно събитие в България за 2020 г. - турнирът от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) Sofia Open.

Престижният тенис турнир от категория АТР 250 ще се състои от 7 до 14 ноември в „Арена Армеец“, а в София пристигат да играят звезди от световния тенис елит.

„Софиямед“ ще осигури медицинското обезпечаване на Sofia Open. Медицинските екипи ще се грижат за здравето на публиката по време на мачовете на корта, както за тестването на всички участници и екипа на турнира с PCR методика за наличие на COVID-19.

Лечебното заведение е дългогодишен партньор на Българската федерация по тенис и се е грижило за медицинското обезпечаване на редица спортни събития у нас през последните 8 години.

„Надяваме се особено в настоящата пандемия да окажем необходимата подкрепа на престижното международно състезание от календара на АТР – Sofia Open, а гаранция за това е дългогодишният опит на екипите ни в осигуряването на спортни състезания с национално и международно участие. В наше лице Sofia Open и ATP могат да разчитат на доверен партньор”, коментираха от ръководството на медицинския комплекс.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Над 1500 каратеки ще мерят сили тази събота в София...

Над 1500 участника от 20 държави ще премерят сили на най-голямото и престижно карате събитие у нас Sofia Open The Presid...

Прочети още keyboard_arrow_right