Федерацията по вдигане на тежести тества в София всички национали за COVID-19

Федерацията по вдигане на тежести тества в София всички национали за COVID-

БФВТ

През изследването ще преминат и треньори и масажисти преди заминаването на лагер на Спортпалас

Българската федерация по вдигане на тежести тества за COVID-19 всички в националните отбори преди лагера в Спортпалас, съобщиха от централата в София. Днес състезателите от националните гурнитури преминават днес тест за коронавирус в столицата.

PCR-пробите на 20-те ни най-перспективни състезатели бяха инициирани и платени от Българска федерация по вдигане на тежести. Проверката е рутинна преди следващия етап от подготовката на отбора. През изследването ще минат и националните треньори, лекари, масажисти, всички, които имат контакти с елитните ни спортисти.

Най-силните български състезатели по вдигане на тежести продължават тази седмица тренировките си с лагер на Спортпалас. От сряда националната база край Варна ще приеме още най-добрите наши представители в спортовете художествена гимнастика (индивидуално), фехтовка, олимпийско таекуондо и бадминтон.

Достъпът до базата ще е строго ограничен, съгласно изискванията на противоепидемиологичните мерки и разпоредбите на министър Красен Кралев. Българските щангисти продължават да се подготвят за най-важното състезание тази година - европейското първенство в Москва, което пандемията пренасрочи за есента. След шампионата в руската столица трябва да станат известни окончателните участници на олимпиадата в Токио следващото лято.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

„Партизан“ – София и „Искър 1945“ излизат на терена за благотвори......

Футболистите от ФК „Партизан“ – София и ветераните на „Искър 1945“ – Нови Искър изли...

Прочети още keyboard_arrow_right